La Roman vor fi „eliminate gardurile vechi și ruginite, se vor crea alei pietonale, se va amenaja spațiul verde”

Municipiul Roman dispune de zone verzi generoase, care din păcate în unele cazuri se află sub o protecție excesivă, fiind delimitate prin garduri metalice dublate de gard-viu.

Aceste situații, în care accesul este interzis deși este vorba de domeniul public, reprezintă atât un disconfort vizual, cât și un pericol pentru șoferii care de cele mai multe ori nu au vizibilitate optimă.

Astfel, după intervenția care a avut loc în zona bisericii de lemn din cartierul Favorit – care a redat comunității spațiile verzi dintre blocuri, am identificat o nouă zonă din oraș care are nevoie de sistematizare. Mă refer aici, la Fundătura Duzilor – o zonă intens circulată atât de pietoni, cât și de autovehicule.

Împreună cu reprezentanții Direcției de Servicii Edilitare și cu președintele Asociației de Proprietari nr. 32, am fost în teren pentru a creiona un proiect care să deschidă zona dintre blocuri și să pună în valoare spațiul verde.

Vor fi eliminate gardurile vechi și ruginite, se vor crea alei pietonale, se va amenaja spațiul verde, astfel încât să existe un ambient plăcut atât pentru locuitori, cât și pentru ceilalți cetățeni.

Rămânem într-un dialog deschis pentru a crește calitatea vieții în municipiul nostru, intervenind cu soluții concrete în fiecare cartier și zonă a orașului!”, a transmis domnul Leonard Achiriloaei, într-o postare publică, în urmă cu doar câteva minute.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy