Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Laurențiu Leoreanu anunță că se fac pași imprtanți pentru finalizarea unor obiective esențiale pentru romașcani

Laurențiu Leoreanu, deputat de Neamț și vicepreședintele PNL,  anunță că demersurile la care contribuit în mod activ pentru realizarea unui obiectiv esențial pentru romașcani, dar și pentru cei care vor să ajungă în Suceava sau Iași și tranzitează municipiul Roman, se apropie cu pași hotărâți de un final fericit.

Astfel, în perioada 9-22 iunie se va demara reparația provizorie a trecerii la nivel de la ieșirea din Roman, iar până în 10 iunie se va finaliza documentația de atribuire și va fi promovat pachetul de proiectare și execuție al lucrărilor definitive.

„Știu că mulți dintre dumneavoastră ați fi preferat ca trecerea la nivel de la ieșirea din Roman să fie finalizată mult mai repede și, evident, mi-aș fi dorit același lucru, mai ales în condițiile în care mă străduiesc de multă vreme pentru acest obiectiv, dar până reușim să modificăm legislația, aceasta este evoluția în timp a unui astfel de demers.”, mai precizează deputatul Laurențiu Leoreanu.

Deputatul nemțean informeză că, la ora actuală, se lucrează la caietul pentru achiziții pentru Spitalul Precista Roman. Laurențiu Leoreanu precizeză că dincolo de restaurarea și revigorarea unui monument arhitectonic de importanță majoră, Spitalul va avea o capacitate de 136 de paturi.

„De asemenea, depunerea ofertelor pentru Baza sportivă de tip 1 Roman are ca termen depunerea de oferte la data de 11 iunie și sper că în curând vom vedea tineri sportivi ce se vor antrena aici.”, mai transmite deputatul.

„Așa cum am procedat și până acum, vă promit că voi face tot ce-mi stă în putință pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor obiective, precum și a tuturor proiectelor utile pentru romașcani și pentru județul Neamț. Sunt neobosit în a reprezenta intereselor cetățenilor care mi-au acordat votul de încredere de atâtea ori și bunăstarea lor este literă de lege pentru mine.”, a conchis Laurențiu Leoreanu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *