Lecție despre cum se dau de la partid pachete pentru alegători

Dacă de regulă politicienii locali sunt puțin mai discreți în momentul în care împart diferite atenții sau obiecte promoționale alegătorilor, la Roman, unde totul funcționează ca stat în stat, împărțirea sacoșelor se face direct de la sediul de partid și nu oricum, ci cu camere de luat vederi, presă, declarații și poze.

Ironia situației rezidă din faptul că cei de la PNL, care sunt cei mai vocali în a condamna astfel de practici, în realitate au ridicat la nivel de artă împărțirea sacoșelor.


Astfel de practici ar trebui să înceteze. Ne aduc aminte de anii ’90. Este o atingere la demnitatea și constiința alegătorului român.

Credeam că perioada uleiului și pungilor cu făină au dispărut. Suntem în Europa, ne dorim o Românie modernă și unii candidați încă mai au o astfel de abordare.

Este trist că tocmai un candidat al unui partid mare desconsideră populația Romanului. Din punct de vedere legal, nu mă pronunț. Sunt autorități care pot face asta!

a declarat Lucian Micu, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Roman.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy