LESD Roman: Elevii social-democrați “donează” iubire și speranță copiilor mai puțin norocoși

Vineri, 22 septembrie, tinerii din Liga Elevilor Social-Democrați (LESD) Roman au desfășurat o nouă “acțiune” menită să aducă bucurie în viețile celor mai puțin norocoși din comunitatea lor – copiii și tinerii care se află în grija Asociației “Iubire și Speranță”.

Astfel, 15 dintre tinerii romașcani coordonați de Luca Țonea- președintele LESD, împreună cu colegul lor adult, George Biciușcă- vicepreședinte PSD Roman, au mers la centrul de zi unde asociația susține și ajută 52 de copii din categorii dezavantajate și le-au donat acestora jucării, hăinuțe, cărți și dulciuri.

“Am regăsit aici suflete frumoase, pure și pline de optimism. Îi adresăm sincere mulțumiri părintelui Mihăiță Popovici pentru că ne-a oferit ocazia de a ne implica și de a fi alături de acești tineri minunați. Avem cu siguranță nevoie de mai multe persoane ca părintele Popovici. Dorința și eforturile sale de a le oferi tinerilor un viitor strălucitor dau cu siguranță roade.

Luca Țonea

Totodată, dorim să extindem gratitudinea noastră și domnului George Biciușcă. A fost un sprijin esențial în organizarea acestui eveniment remarcabil. (…) Cu persoane ca părintele Mihăiță Popovici și domnul George Biciușcă, avem șansa de a face o schimbare reală și de a contribui la un viitor strălucitor pentru acești tineri minunați.”, transmite Luca Țonea, președintele LESD Roman.

Tinerii din LESD Roman vor reveni cât de curând la centrul “Iubire și Speranță” din municipiul lor, pentru a-i ajuta la lecții pe acești copii mai puțin norocoși și pentru a le transmite cât de important este să-și urmeze studiile până la capăt. Și visurile.

“Fiecare copil merită dragoste, îngrijire și șansa de a visa cu ochii deschiși. Cu sprijinul vostru și cu eforturi comune, putem reuși să aducem zâmbete pe fețele mai multor copii minunați. Despre asta este Liga Elevilor Social Democrați Roman. Despre proiecte benefice pentru comunitatea locală, despre activități care impactează în mod concret viața celor din jurul nostru”, a conchis tânărul Luca Țonea, președintele elevilor social-democrați din Roman.

Promovăm astfel de acțiuni pentru că ne dorim să devină sursă de inspirație pentru cât mai mulți nemțeni care ar putea să se implice și să susțină astfel de cauze.

INFO background: Aceasta nu este prima dată când tinerii din LESD Roman se implică în astfel de proiecte umanitare. În timpul sărbătorilor de Crăciun, au donat pachete pentru persoane nevoiașe din Roman, iar pentru tinerii sportivi de performanță care se confruntă cu dificultăți materiale, au oferit echipamente sportive de înaltă calitate. La fel au făcut și de Paști, continuând să arate compasiune și solidaritate față de cei din jurul lor. Acțiunile lor servesc ca exemplu pentru toți tinerii din comunitate și demonstrează că un gest mic de generozitate poate face o diferență semnificativă în viețile celor în nevoie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy