Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Liceeni din Neamț, din familii bune, săltați pentru trafic de droguri

Atenție, părinți! Vorbim de copii din familii cu condiții bune de trai, cum este, poate, și a voastră, nu de tineri din familii dezorganizate sau cu probleme!

Traficul de droguri în liceele din Piatra-Neamț este o realitate pe care o știe toată lumea, chiar dacă nu o recunosc oficial autoritățile.

Săptămâna trecută au fost săltați de DIICOT  cinci tineri pentru trafic de droguri (marijuana).

Printre aceștia se află doi minori care nu au fost reținuți. Ei sunt elevi la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” și Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Piatra-Neamț. Ambii copii provin din familii înstărite.

Ceilalți trei, M. Valeriu, G. Bogdan din Piatra Șoimului și H. Paul din Piatra-Neamț au primit mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile. Și aceștia provin din familii cu condiții materiale bune.

Cei din Piatra Șoimului, „agricultori” pe propria plantație de marijuana, împreună cu cel din Piatra-Neamț, și-au dezvoltat propria mini-rețea de distribuție în liceele din Piatra-Neamț. Prețurile destul de piperate, cam 100 lei porția de marijuana, i-au făcut pe traficanți să sară calul și să își asume riscuri infracționale ce au fost sancționate prompt de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Neamţ (DIICOT) care uimește pe toată lumea prin numărul mare de intervenții pe zona traficului de droguri și etnobotanice.

Felicitări DIICOT pentru toate aceste intervenții în zona traficului de substanțe din Piatra-Neamț.

Menționăm că cei de la DIICOT sunt ajutați și de IPJ Neamț.

Iosub Robert (Ziar Piatra-Neamț)

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *