Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Liviu Dragnea a ales să facă o nouă propunere de premier: Sorin Grindeanu

grindeanu

După consultările din Comitetul Executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat că au fost multe reacții de a recurge la suspendarea președintelui.

„Nu suntem iresponsabili să folosim această forță politică în a face rău sau în a tulbura foarte mult această țară și viețile românilor. Putem începe suspendarea chiar de mâine. Am discutat despre ce avem de făcut: să mergem pe ideea de suspendare, pe propunerea Sevil Shhaideh sau pe altă propunere. Varianta cu Sevil Shhaideh… Dumneaei mi-a spus și sper să aibă puterea să declare la TV aceste lucruri. Exact după anunțul președintelui a început să rpimească foarte multe mesaje de amenințare cu moartea, ea și familia sa. Ea este cetățean român și un om care a muncit mult pentru această țară. Mi-a spus că nu mai poate merge înainte în acest război pe care nu îl poate duce. Ce a apărut în presă sunt doar invenții, dar demnitatea unei persoane a fost călcată în picioare. Mai devreme sau mai târziu, cei care au declanșat această campanie vor dea socoteală. Nu mai putem menține propunerea inițială, cu toate că îmi pare rău. Românii și România ar fi putut să vadă ce prestație ar fi putut avea acest om. A trebuit să decidem dacă facem altă propunere. Aici a apărut propunerea din partea colegilor mei, să fiu eu. Numai că eu am spus în campanie niște lucruri pe care le-am spus în mod cinstit și nu mincinos. Nu vreau să forțez o lege neconstituțională și nedreaptă. Atunci vom alege un coleg care este loial programului de guvernare și partidului, orientat către români și România, care nu merge la Palatul Victoria să își creeze un pol de putere. Programul de guvernare este foarte bun dar și foarte greu, cu termene care nu trebuie întârziate. Noi alegem bunăstarea pentru români. Am ales să nu aruncăm țara într-o criză politică. M-am consultat și cu domnul Tăriceanu, iar propunerea noastră este domnul Sorin Grindeanu (președinte CJ Timiș nr..). ”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *