Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lucrări de modernizare a străzilor cu covor asfaltic în Roman

Au fost demarate lucrări de modernizare a străzilor din Roman cu covor asfaltic. Este vorba despre programul multianual de reabilitare totală a arterelor din oraș,  care a început astăzi, 15 aprilie, cu asfaltarea completă a străzilor Toma Stelian, Spiru Haret, Maramureș și Olteniei.

„Se anunță câteva zile cu ploi, dar până la finele lunii, vrem să intrăm cu covor asfaltic și pe străzile Plevnei, Albinelor, Cerbului, Rodnei, Panait Moșoiu și Cucutei (tronsonul dintre strada Progresului și strada Bogdan Dragoș). După sărbători, vom asfalta străzile C.A. Rosetti, Calistrat Hogaș și Anton Pann. În paralel, cu cele două echipe proprii, efectuăm plombări acolo unde cantitățile importante de zăpadă și ciclurile de îngheț-dezgheț au creat gropi în carosabil. Până când e gata proiectul de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată înspre Iași, mai efectuăm noi reparații, la fel cum facem și pe Artera Roman Est. Așa cum știți, ne aflăm în proces, pentru ca instanța să decidă cine a greșit și asfaltul de pe această ocolitoare se tot strică. Miercuri, am convocat la Roman proiectantul și constructorul, pentru ca aceștia să se pronunțe și să ne lămurim asupra a ceea ce avem de făcut până când litigiul din instanță se va finaliza.”, a precizat primarul Lucian Micu.

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *