Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Manager tanar pentru Spitalul Municipal Roman

director spital roman mihaela banuMiercuri, 21 ianuarie, Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman, a organizat o conferinţă de presă prin intermediul căreia a prezentat noul manager interimar al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman.

Mihaela Banu are 37 de ani și profesează deja de 11 ani. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, promoţia 2002, executând ulterior un an de stagiu la Spitalul Roman, care a ajutat-o să intre prin concurs la specializarea Radiologie şi Imagistică Medicală. În anul 2010, după încheierea specializării, a devenit angajat al Spitalului Roman, profesând ca medic primar radiolog.

În cadrul conferinței de presă Mihaela Banu a mulțumit doamnei doctor Pălăncianu, fostul manager al spitalului, pentru predarea ștafetei și a transmis primarului asigurări privind continuarea proiectelor, considerând în același timp că “voinţa, tenacitatea, perseverenţa şi dorinţa unui tânăr medic către afirmare pot să fie calea spre reuşită”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *