Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Marea familie romașcană s-a întors cu spatele la Leoreanu

Într-o mare criză de aroganță politică, primarul Laurențiu Leoreanu a crezut că romașcanii pun botul la infinit la vrăjeala lui de semizeu electoral. leoreanu-mincinosRezultatul a fost pierderea jenantă a alegerilor la Roman, deși a avut de partea lui toate atuurile, începând de la presă până la oameni în secțiile de votare.
Nici nu mai intrăm în detalii să vă spunem unde a greșit Leoreanu, edilul care le știe pe toate pe acest pământ, ci doar vă spunem că dacă nu renunță la deputăție și să își vadă de primărie, cariera lui politică se va termina cu acest mandat deoarece trendul e clar iar la alegerile anticipate ce vor urma la primăria Romanului nu va mai lua PNL primar nici să stea în cap.
Acum vom vedea dacă lui Laurențiu Leoreanu i-a păsat vreodată cu adevărat de Roman deoarece în parlament nu se duce decât ca să-i fie lui bine, căci e clar că PNL nu intră la guvernare, deci vrăjelile cu mersul lui în parlament ca să fie la guvernare nu mai sunt valabile.
Dacă Laurențiu Leoreanu ține puțin la Roman și la ce a construit acolo până acum, va refuza funcția de deputat și va rămâne primar. Dacă nu, înseamnă că tot ce a spus el până acum au fost doar vorbe goale.

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *