Mărturii și imagini video șocante – Alte zeci de animale omorâte cu sălbăticie !

După prezentarea reportajului de ieri în care se povestea de un animal sălbatic care atacă gospodăriile de lângă Piatra-Neamț, oamenii au început să vorbească și, ceea ce sperau unele autorități, în special DSV-ul, să nu ajungă la opinia publică, iată că iese la iveală.
Unul sau mai multe animale sălbatice fac ravagii de aproape o lună de zile prin gospodăriile oamenilor din zona Speranța – Izvoare omorând tot ce mișcă în gospodării, începând de la găini, capre și până la animale mai mari, cum ar fi porcii. Până la aceasta oră, Direcția de Sănătate Veterinară nu a putut, sau nu a vrut, să spună despre ce animal sau despre ce animale sălbatice este vorba. De ce atâta incompetență sau secretomanie, e greu de spus. Cert este un singur lucru… fiara sau fiarele care pot omorî deodată câteva zeci de capre sau câțiva porci de peste 100 kg pot omorî fără nicio problemă și un om.
Autoritățile nu mai pot ține ascunsă această stare de fapt. Oamenii au nevoie de răspunsuri autorizate și avizate, nu de anchetele noastre jurnalistice. Cineva trebuie să spună oamenilor despre ce animal este vorba și cât de mare este pericolul.

I.R.

Un animal sălbatic, extrem de feroce, omoară la intrarea în Piatra-Neamț

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy