Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mașini furate din străinatate și îmatriculate la Neamț

Mașinile de lux erau ținta unui grup infacțional din Suceava. Acestea erau furate din străinătate și apoi înmatriculate uneori la Neamț și Botoșani, pentru ca să nu bată la ochii autorităților sucevene.

Majoritatea mașinilor erau achiziționate cu numere de identificare falsificate. Indivizii din grupare prefereau în mare parte autoturismele de lux, marca Mercedes sau BMW, iar banii câștigați din revânzare prin înșelăciune erau împărțiți între ei.

Infractorii operau în mod inteligent, pentru a nu a trezi suspiciunile autorităților din Suceava, aceștia înmatriculau o parte dintre autoturisme în județele vecine, respectiv Neamț și Botoșani.

Deși au încercat să-și acopere urmele infracțiunilor, cei cinci membri ai grupării tot au ajuns pe mâna justiției, după gratii, pentru mai multe infracțiuni: constituire de grup infracțional organizat, tăinuire, înșelăciune, fals, intelectual, uz de fals și complicitate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *