Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Mergi la vot”, o campanie incheiata cu succes

In cadrul campaniei „Mergi la vot”, initiata de www.ziarpiatraneamt.ro s-au distribuit 7000 flyere de catre 11 echipe tineri, cate 2 in fiecare echipa in 11 puncte din orasul Piatra Neamt. Campania a beneficiat si de sprijinul tineretului din PC, PNL, PSD si al voluntarilor din cadrul Asociatiei Future si Grupul de Initiativa Civica Neamt.

Campania a fost extinsa si in Tirgu Neamt si Roman prin publicatiile online www.ziarroman.ro, www.ziarbicaz.ro, www.ziartarguneamt.ro. Pentru zona urbana a judetului Neamt s-au implicat in mod deosebit si echipele de campanie USL de pe colegiul 3, 4 si 7. Estimam ca mesajul nostru a ajuns via internet si print la peste 50.000 nemteni. Aceasta campanie a fost o actiune fara precedent in Neamt, reusind sa mobilizeze populatia la vot, in ciuda conditiilor climaterice sau a diverselor nemultumiri legate de clasa politica romaneasca.

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor celor care s-au implicat in aceasta campanie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *