„Mergi la vot”, o campanie incheiata cu succes

In cadrul campaniei „Mergi la vot”, initiata de www.ziarpiatraneamt.ro s-au distribuit 7000 flyere de catre 11 echipe tineri, cate 2 in fiecare echipa in 11 puncte din orasul Piatra Neamt. Campania a beneficiat si de sprijinul tineretului din PC, PNL, PSD si al voluntarilor din cadrul Asociatiei Future si Grupul de Initiativa Civica Neamt.

Campania a fost extinsa si in Tirgu Neamt si Roman prin publicatiile online www.ziarroman.ro, www.ziarbicaz.ro, www.ziartarguneamt.ro. Pentru zona urbana a judetului Neamt s-au implicat in mod deosebit si echipele de campanie USL de pe colegiul 3, 4 si 7. Estimam ca mesajul nostru a ajuns via internet si print la peste 50.000 nemteni. Aceasta campanie a fost o actiune fara precedent in Neamt, reusind sa mobilizeze populatia la vot, in ciuda conditiilor climaterice sau a diverselor nemultumiri legate de clasa politica romaneasca.

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor celor care s-au implicat in aceasta campanie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy