Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mii de oameni au venit deja la deschiderea Târgului de Crăciun

Mii de oameni au venit deja la deschiderea Târgului de Crăciun.
Lumea se simte foarte bine…urmează concertul lui Smiley.
Vom reveni.

Prima ediţie a Târgului de Crăciun din Piatra-Neamț şi-a deschis astăzi, 4 decembrie, porțile într-un decor de poveste, pe platoul de la Curtea Domnească. Prima seară a Târgului de Crăciun a debutat cu concertul susţinut de Smiley, care a fost primit cu mult drag de publicul nemţean, însă, până la sosirea îndrăgitului cântăreţ, atmosfera a fost încălzită de talentaţii copii ai Clubului Pinochio şi de artista locală Isabela Chitoșcă. Pe scena amplasată lângă Turnul lui Ştefan cel Mare a urcat şi preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, care a mulţumit partenerilor care s-au implicat, alături de Consiliul Judeţean, în organizarea unui astfel de eveniment.

Pe parcursul acestei luni, la Piatra-Neamţ vor mai concerta, Lidia Buble, Nadir și Lora&Band, Dorian Popa, The Dada și Alexandra Ungureanu, Amna, Formația Bere Gratis și Gheorghe Zamfir, DJ Rynno și Sylvia, Mandinga, Proconsul şi Guess Who.

Totodată, de la căsuţele montate pe platoul de la Curtea Domnească, cei interesaţi  pot cumpăra obiecte şi produse tradiţionale  sau băuturi calde.

De asemenea, Complexul Muzeal Județean Neamț oferă participanților posibilitatea de a vizita muzeele din municipiului Piatra-Neamț, dar și de a participa la diverse activități. Totodată copiii, dar şi adulţii vor putea participa la câteva ateliere de creație,care se vor desfășura pe tot parcursul evenimentului: de picturămodelaj în lut, de împletituri din sfoară şi confecţionare de măști tradiționale. Cele patru ateliere sunt organizate de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț, în „căsuța atelier” a Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun de la Piatra-Neamţ vă așteaptă și cu un patinoar, de care vă puteți bucura pe toată perioada evenimentului. Programul va fi zilnic, între orele 10:00 – 13:30; 14:00 – 15:30; 16:00 – 17:30; 18:00 – 19:30; 20:00 – 21:30.

Nu putem uita însă de Caravana lui Moș Crăciun. Moș Crăciun va sta la Piatra-Neamț, va colinda întreg orașul şi va scoate din tolba sa daruri pentru copiii care îi vor spune poezii.

Târgul de Crăciun este organizat de Consiliul Judeţean, în parteneriat cu Primăria Piatra-Neamţ, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“, Complexul Muzeal Judeţean, Camera de Comerţ şi Industrie şi Direcţia Silvică.

Programul integral al Târgului de Crăciun aici.

20161204_181526

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *