Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ministrul Ioan Deneș și președintele CJ Neamț au colectat deșeurile aduse de Bistrița în zona viaductului de la Poiana Largului

Ministrul Ioan Deneș și Ionel Arsene, declarații de presă

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, și Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, declarații de presă despre ecologizarea Lacului de la Bicaz

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Joi, 19 Iulie 2018

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș,  și Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, au ajuns, joi dimineața, în zona barajului Bicaz pentru a inspecta lucrările de ecologizare efectuate de Administrația Națională „Apele Române” (ANAR), în colaborare cu RNP Romsilva, Hidroelectrica S.A, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț, Jandarmeria, dar și persoane fizice,  în regim de voluntariat. (click aici pentru detalii)

Ulterior, Ministrul Ioan Deneș și Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-au deplasat în zona viaductului de la Poiana Largului unde au participat la colectarea deșeurilor aduse de râul Bistrița.

Curățare deșeuri coada lacului Bicaz

Ministrul Ioan Deneș și Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-au deplasat în zona viaductului de la Poiana Largului unde au participat la colectarea deșeurilor aduse de râul Bistrița.

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Joi, 19 Iulie 2018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *