Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, discuție cu Chris Terheș despre autostrada din Transilvania

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a întâlnit luni, 14 aprilie, cu Cristian Terheș, candidat PSD la viitoarele alegeri europarlamentare, pentru a discuta despre stadiul obiectivelor de investiții, cu precădere despre loturile de autostradă din Transilvania.

Vizita domnului Terheș vine ca urmare a preocupărilor manifestate de mai mulți primari si cetățeni din zona Transilvaniei, cu privire la obiectivele de investiții din aceasta zonă.

„Am purtat această discuție din dorința de a ne sprijini din viitoarea lui postură de europarlamentar, din partea PSD, pentru o implementare cât mai rapidă a proiectelor, la nivel european, și o absorbție cât mai mare a fondurilor europene. Știu că este un bun român și cu siguranță se va lupta pentru interesul României. Cu această ocazie am convenit să mergem pe teren pentru a verifica la fața locului stadiul acestor proiecte și pentru a analiza evoluția lor cât mai rapidă, astfel încât românii să beneficieze cât mai curând de drumuri de mare viteză, așa cum își doresc. Din viitoarea poziție, de europarlamentar, sunt sigur că va susține toate proiectele de modernizare a infrastructurii din Romania. ”, a menționat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *