Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, modificări cu privire la legislația achizițiilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost prezent, marți, 19 martie, în Camera Deputaților, în plenul Comisiilor reunite (Comisia pe Industrii și Comisia Juridică) pentru a propune modificări în ceea ce privește legislația achizitiilor. Aceste propuneri au ca scop accelerarea punerii în aplicare a proiectelor pe infrastructură.
“Aceste propuneri sunt menite să accelereze implementarea proiectelor de infrastructură, indiferent de domeniul de aplicare. Fie rutier, feroviar, aerian sau naval. Românii vor să vadă proiecte importante implementate și de aceea voi depune toate eforturile administrative, astfel încât să nu existe niciun fel de blocaj legislativ din partea statului!”, a precizat ministrul Răzvan Cuc.

Articolul Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, modificări cu privire la legislația achizițiilor a apărut prima dată pe Ziar Piatra Neamt.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *