Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minor certat cu legea, reținut din nou pentru tâlhărie

Foto caracter ilustrativ (Alba 24)

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut persoana bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, la data de 19 decembrie a.c., de către un tânăr de 16 ani, din Bahna, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe o stradă din Roman, persoane necunoscute l-au amenințat și i-au sustras o sumă de bani.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliţiei, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, la data de 19 decembrie a.c., în timp ce un tânăr de 16 ani, din Bahna, se deplasa pe o stradă din Roman, ar fi fost acostat de către un alt tânăr de 16 ani, din Roman, care prin amenințări, i-ar fi sustras 100 de lei.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că tânărul se află sub control judiciar, fiind cercetat pentru o faptă similară.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *