Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minoră dată dispărută, găsită de polițiști

La data de 5 aprilie 2019, poliţiştii au identificat minora Agu Maria Cristina, data dispărută în data de 4 aprilie 2019.  Aceasta nu prezenta leziuni, declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

La data de 4 aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti  au fost sesizaţi de către o femeie din Dochia, despre faptul că fiica sa, AGU MARIA CRISTINA, în vârstă de 15 ani, nu a mai revenit la domiciliu.

În urma verificărilor, a rezultat că la aceeaşi dată, minora AGU MARIA CRISTINA a plecat cu microbuzul către municipiul Piatra-Neamţ pentru a merge la liceu. În parcarea unui supermarket aceasta s-a despărţit de colegele ei, spunându-le să nu o aştepte întrucât va veni singură. Din acel moment şi-ar fi închis telefonul.

În momentul plecării de la domiciliu, AGU MARIA CRISTINA era îmbrăcată cu un hanorac neagru, pantaloni tip blue jeans negri, adidaşi roz şi ghiozdan gri.

Semnalmente: Înălţimea aproximativ 160-165 cm, 50-55 kg, păr blond creţ, ochi verzi.

Aceasta a fost predată tatălui, care a declarat că adolescenta a părăsit voit domiciliul în urma unei discuţii contradictorii avute cu mama sa.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *