Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minorul dispărut din Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Tîrgu Neamţ a fost găsit

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Urecheni au depistat minorul dispărut, în vârstă de 16 ani, în localitatea Păstrăveni.

La data de 4 decembrie 2018, în urma investigaţiilor efectuate atât pe raza oraşului Tîrgu-Neamţ cât şi în localităţile limitrofe acestuia, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu-Neamţ, cu sprijinul celor din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au identificat minorul dispărut, în localitatea Păstrăveni.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că acesta a părăsit voluntar Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă şi nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni pe perioada absenţei, fiind redat reprezentanţilor instituţiei

În fapt, la data de 3 decembrie 2018., în jurul orelor 15:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu-Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că la data de 02.12.2018 minorul BULAT MARIAN, în vârstă de 16 ani, din Tîrgu-Neamţ, a părăsit voluntar Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, unde era instituţionalizat şi nu a mai revenit.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *