Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Misiuni desfășurate de pompierii nemţeni, luni, 25 iunie

Misiune de asigurare măsuri PSI la accidente rutiere

Luni, 25.06.2018, la ora 10:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui accident rutier în cartierul Mărăței din mun. Piatra Neamț.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu autospeciala complexă de intervenții și echipajul S.M.U.R.D. de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. La fața locului au fost identificate 3 victime, care au primit îngirijiri medicale, acestea refuzând transportul la spital. Forțele de intervenție au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Misiune de stingere a incendiilor

Luni, 25.06.2018, la ora 17:55, un echipaj de intervenție format din 3 subofițeri și o autospecială de intervenție cu apă și spumă de capacitate mărită din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, în timp ce se întorceau la subunitate din com. Bahna unde au executat decolmatarea unei fântâni, pe raza com. Moldoveni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un autoturism care a luat foc în timpul deplasării.
În urma incendiului au ars elemente combustibile ale autoturismului (cauciuc, izolații cabluri electrice).

Misiune pirotehnică

Luni, 25.06.2018, la ora 18:38, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că s-a descoperit un element de muniție în curtea casei unui cetățean pe str. 1 Decembrie 1918, mun. Piatra-Neamț.
La locul evenimentului s-a deplasat autospeciala pirotehnică încadrată cu 2 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț unde au găsit un proiectil exploziv cal. 152 mm. Muniția provine din timpul celui de-al Doilea Război Mondial și a fost descoperită de către proprietarul locuinței pe timpul efectuării unor săpături în curte. Echipa pirotehnică a verificat zona cu detectorul de metale, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, nefiind găsite alte elemente de muniție.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *