Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Misterul” bărbatului dispărut în data de 7 noiembrie, elucidat [FOTO]

Foto: IPJ Neamț

Numitul TULBURE OVIDIU – FRANCISC, de 35 de ani, dispărut la data de 7 noiembrie a.c., a revenit la domiciliu.

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost informați cu privire la faptul că TULBURE OVIDIU – FRANCISC, de 35 de ani, din Doljești, a revenit la domiciliul său.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, pe perioada dispariției, bărbatul s-a aflat pe raza municipiului Roman și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, de către o femeie, de 32 de ani, din Doljești, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe raza municipiului Roman, soțul său, TULBURE OVIDIU – FRANCISC, de 35 de ani, a părăsit voluntar autoturismul personal în care se afla și nu a mai revenit (click aici pentru articolul inițial).

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *