Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„MOARTEA” a venit pe Ceahlău

Foto: Salvamont Neamț

Este pentru prima dată când moartea nu a intrat în competiție cu SALVAMONT NEAMȚ.

Cunoscutul sportiv Cătălin Moroșanu, zis „Moartea din Carpați”, un luptător de excepție, a urcat Ceahlăul.

„Îi urăm mult succes în ultimul meci cu care își încheie cariera de excepție și care va avea loc în gala de retragere organizată cu sprijinul și la inițiativa CJ Neamț.”, au declarat reprezentanții Salvamont Neamț.

Gala Dynamite Fighting Show II va avea loc la Sala Polivalentă, Piatra-Neamț pe 19 octombrie, ora 20:00.

Va fi pentru prima oară în istoria galelor profesioniste de contact din România când un întreg eveniment se va desfășura după regula „openweight”, astfel că nu va exista o limită de greutate între adversari. În main-event, Cătălin Moroșanu va da piept cu „Sultanul” Mehmet Ozer, în timp ce Andrei „Mister KO” Stoica îl va înfrunta pe Kimbo al Albaniei, Sazan Memedi. De pe fight cardul galei nu vor lipsi nume precum Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă, Alexandru Radnev, Valentin Bordianu și Claudiu Istrate.

Biletele pentru a doua ediție a Dynamite Fighting Show sunt disponibile pe platforma bilete.ro, dar și în rețeaua magazinelor InMedio și sediile Poștei Române semnalizate cu bilete.ro.

Mai multe detalii pe Dynamite Fighting Show.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *