Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Modernizarea drumului județean DJ 207K, din Sagna către Doljești, se face în ritm susținut

Modernizarea drumului județean DJ 207K, din Sagna către Doljești pe al doilea tronson, se face în ritm susținut. La câteva zile de la semnarea ordinului de începe a lucrărilor pe acest traseu, deja s-a turnat asfalt pe o bună porțiune.
„Am fost pe șantier, să văd cum evoluează proiectul, și sunt foarte mulțumit de cum se execută această lucrare, în zona Roman. Intervenția se face pe o lungime de 7,5 kilometri. Pe primul tronson, cu o lungime de 2 km, situat între Sagna și Doljești, este nevoie de stabilizarea unui deal și realizarea a 12 poduri, o lucrare extrem de complexă. Era necesară implementarea acestui proiect! Localnicii mi-au sesizat faptul că pe respectivul drum județean se circulă cu dificultate și am vrut neapărat să le rezolv doleanța. Acum știu că vor fi mulțumiți și participanții la trafic, și autoritățile locale! Fiecare zi care trece înseamnă pași importanți în derularea proiectului!”, a declarat Ionel Arsene.

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *