Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Moldova nu merită nimic!” – Guvernul are „alergie cronică” la zona noastră

Planificarea bugetului de stat nu aduce nici în acest an vești bune pentru Moldova, mai ales pentru județul Neamț.

Oficialii acestei țări se pare că nu prea agreează zona de nord a României și nu au planuri mari, de fapt nu vor să audă nici de planurile propuse deja.

Senatorul Răzvan Cuc a transmis un mesaj prin care se arată foarte nemulțumit de modul în care s-au făcut alocările bugetului de stat pentru acest an, în care județul Neamț, ca de obicei, nu este prioritar: „Bugetul alcătuit de dl Drulă pentru Ministerul Transporturilor abundă în alocări de bani – mulți – pentru astfel de studii. Știm și firmele care se vor bucura de acest buget, mai ales una care a luat bani chiar și când autostrada Transilvania rămăsese în aer, iar constructorul părăsise demult țara…”

Am fost și vom rămâne unul din județele uitate ale acestei țări. Nu spunem de proiectele noi, măcar de cele deja începute să se pomenească ceva, în afară de vechea replică „nu sunt bani”.

„Ce mai reiese din citirea acestui buget: faptul că Moldova nu merită nimic! Nu zic de județul Neamț, față de care dl Drulă are o alergie cronică, ci mă refer la întreaga Moldovă care va privi studiile pe care ministrul USR le vrea doar în zonele în care se simte confortabil politic și va rămâne cu ochii în soare…

E drept, USR are și la Neamț un fel de parlamentar. Un deputat ușor penibil, care se ocupă de cultură, dar care participă la ședințele CNAIR și apoi se laudă pe Facebook câte drumuri va face el în Moldova. Înclin să cred că dl Drulă are și el rețineri când îl vede pe colegul care umfla baloane prin Norvegia cum se umflă acum în fotografii.”, transmite Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *