Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: A lovit un bărbat cu o secure în cap

ARHIVA

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au depistat un bărbat din Pânceşti, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă, în baza activităţilor specifice, au depistat un bărbat, de 52 de ani, din Pânceşti, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an şi 6 luni pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În fapt, la data de 21 iulie 2017, în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale, pe fondul unui conflict vechi şi a stării de ebrietate, a lovit un alt bărbat cu o secure în zona capului, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 9 – 10 zile de îngrijiiri medicale.

Poliţiştii l-au condus şi depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

SURSA: IPJ NEAMȚ

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *