Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Accident rutier cu două victime

Echipajele ambulanței au fost solicitate ieri, 16 decembrie, în jurul orei 20.00 pentru a interveni la un accident rutier produs la Săbăoani.

Conform informațiilor transmise de către Servicul de Ambulanță Județean Neamț, cele două victime care au rezultat în urma accidentului au fost preluate de către două echipaje cu medic respectiv cu asistent medical și predate Compartimentului de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Roman, cu următoarele diagnostice:

  • victimă sex feminin, 45 ani, diagnostic: policontuzionată prin accident rutier, TCF, contuzie gamba stgângă; victima a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman;
  • victimă sex masculin, 31 ani, diagnostic: TCF fără PC prin accident rutier; traumatism hemitorace drept; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman.

În măsura în care vom avea un comunicat oficial, vom reveni cu alte detalii privind circumstanțele producerii accidentului.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *