Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Anunț de sistare a furnizării apei potabile (Apa Serv)

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a sista furnizarea apei potabile astăzi, 29.10.2020 între orele 09.30 – 16.00 în Municipiul Roman.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe strada Smirodava (de la intersecţia cu strada Ecaterina Teodoroiu până la intersecţia cu Bd. Republicii).

*****

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a sista furnizarea apei potabile astăzi, 29.10.2020 între orele 09.30 – 12.30 în Comuna Dobreni.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe strada Mănăstirea Horaița.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *