Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Căutată de Poliție – Cine deține informații este rugat să apeleze serviciul unic „112” [FOTO]

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei ARCANA MONICA, de 53 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, la data de 20 decembrie a.c., de către un bărbat, de 56 de ani, despre faptul că, soția sa ARCANA MONICA de 53 de ani, din Roman, a părăsit voluntar domiciliul la data de 17 decembrie 2019 şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,80 m, greutate – 97 de kilograme, păr șaten, ochi căprui,  având ca semn particular o aluniţă în zona coastelor, sub braţul stâng.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un tricou gri, blugi albaștri, geacă neagră, fiind încălțată cu cizme negre.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *