Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Cod PORTOCALIU de inundații – Posibile efecte severe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor avertizează asupra riscului de inundații, emițând în acest sens un Cod Portocaliu:

FENOMENELE VIZATE:

Scurgeri importante pe versanţi, torenţi,  pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale COTELOR DE INUNDAȚIE.

Data: 18.06.2020 ora 13:20 – 18.06.2020 ora 21:00

COD PORTOCALIU

Ca urmare a precipitațiilor lichide înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE  pe râurile din bazinele hidrografice: Siret – afluenții mici aferenti sectorului aval confluență râul cu Suceava –  amonte S.H. Nicolae Bălcescu, județele Suceava, Iași, Neamț.

În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.

Sursa: inhga

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *