Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Două corpuri ale unei clădiri, cuprinse de flăcări – FOTO

FOTO: ISU NEAMȚ

În seara zilei de 29.08 2020, prin apel la 112, in jurul orei 22:50, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire situată pe strada C A. Rosetti din municipiul Roman.

Pompierii din cadrul Detașamentului Roman s-au deplasat la locul solicitării cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD. La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la două corpuri de clădire a unui imobil dezafectat, existând posibilitatea propagării la fațada unui bloc de locuințe. Incendiul a fost localizat și lichidat de forțele de intervenție.

Au ars aproximativ 190 mp din acoperișul celor două clădirii, elemente de tâmplărie (uși și geamuri) de la trei încăperi și deșeuri de materiale textile și carton depozitate din trei încăperi. S-a deteriorat fațada blocului de locuințe pe o suprafață de aproximativ 60 mp. Nu au fost victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea unor persoane iresponsabile. În imobilul dezafectat locuiau temporar persoane fără adăpost. La aceasta misiune au participat și voluntari din cadrul SVSU Roman.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *