NEAMȚ: Femeie jefuită în plină stradă

La data de 13 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei muncipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 36, respectiv 38 de ani, din Roman, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

Din investigații a rezultat faptul că, la data de 11 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 65 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din Roman, două persoane necunoscute i-au sustras din geantă portofelul în care se aflau documentele personale și 150 de lei.  

În urma activităţilor specifice de cercetare şi investigare desfăşurate, poliţiştii au identificat doi bărbați de 36, respectiv 38 de ani, care, în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

SURSA: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy