Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Incendiu provocat intenționat – FOTO

Prin apel la 112, în jurul orei 14.55, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Tupilați.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj de pompieri voluntari cu o autospecială de stingere de la SVSU Războieni. Incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și în interiorul casei. Două femei, vecine, de 45 de ani și 79 de ani au suferit atacuri de panică. Aceastea au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedicii ce încadrau ambulanța SMURD, dar au refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 mp și bunurile materiale din cele trei camere (obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte, materiale textile, aparate electrice și electrocasnice, documente de proprietate și de identitate etc).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, slt. Irina Popa.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *