NEAMȚ: Locuință în flăcări, distrusă – Intervenția pompierilor a durat 4 ore – FOTO

În jurul orei 17:10, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Corhana, comuna Dulcești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Dulcești cu un buldoexcavator. La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o casă de locuit. Proprietarul locuinței, în vârstă de 72 de ani, a suferit un atac de panică. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de paramedici la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars acoperișul locuinței, bunurile materiale din interiorul celor două camere, aproximativ 3 mc de cherestea și aproximiv 2000 kg deșeuri carton și plastic depozitate în locuință și în curte. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum deteriorat. Intervenția a durat aproape patru ore, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Foto: ISU Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy