Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

NEAMȚ: Percheziții domiciliare – prejudiciu de 4000 lei și persoane reținute

Foto caracter ilustrativ

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat 2 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt. Doi tineri din Iași au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza județului Iași, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetări a reieșit că, la data de 28 august a.c., doi tineri de 21, respectiv 25 de ani, ambii din Iași, ar fi pătruns într-o societate comercială din Roman și profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras produse cosmetice în valoare de peste 4.000 de lei.

Aceștia au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, respectiv complicitate la furt.

Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *