NEAMȚ: Scandal și amenințări. „Bonus”, i-a distrus și parbrizul omului

Foto caracter ilustrativ

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Roman, bănuit că ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei, unde ar fi amenințat cu acte de violență două persoane și ar fi distrus parbrizul unui autoturism.

La data de 3 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost amenințat de către o altă persoană.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul unui conflict, un bărbat de 35 de ani, din Roman, s-ar fi deplasat la locuința unei femei pe raza municipiului unde, fără drept, ar fi pătruns în curtea locuinței, prin escaladarea gardului și ar fi adresat amenințări cu acte de violență unui bărbat de 34 de ani și unui bărbat de 51 de ani. Ulterior, acesta ar fi distrus parbrizul autoturismului bărbatului de 51 de ani.   

Cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și violare de domiciliu.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.  

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy