Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Neamțean dispărut – Dacă aveți informații, apelați „112” – FOTO

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliţiei municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului BÂRGĂOANU EUGEN, de 53 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizați, la data de 26 iulie a.c., de către o femeie, de 49 de ani, din Roman, cu privire la faptul că soţul său BÂRGĂOANU EUGEN, de 53 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în cursul aceleiași zile şi nu a mai revenit până în prezent.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a plecat în repetate rânduri de la domiciliu, pe perioade lungi de timp, fără a preciza locul unde se deplasează.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 65 de kilograme, faţa ovală, păr şaten cu calviţie pronunţată, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu geacă maro, pantaloni de culoare închisă iar pe cap purta o şapcă albastră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *