Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Nemțean beat și fără permis, urmărit în trafic de polițiști în Toplița

ARHIVA

Polițiștii au localizat, pe raza municipiului Toplița, o persoană din Neamț care, în timp ce conducea un autovehicul, nu a oprit la semnalele agenților de poliție, continuându-și deplasarea.

În data de 03.08.2019, ora 19.15, un echipaj rutier de la Poliția municipiului Toplița a efectuat semnalele de oprire pentru un autoturism aflat în deplasare pe o stradă din localitatea susmenționată, dar persoana aflată la volan nu a dat curs acestora, continuându-și deplasarea.

În aceste condiții polițiștii au procedat la urmărirea persoanei în cauză, aceasta fiind localizată pe raza aceleiași localități.

Persoana aflată la volan, un bărbat, de 39 ani, din Pipirig, județul Neamț, a fost examinată cu aparatul etilotest, constatându-se că aceasta prezenta o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Municipal Toplița, pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat că persoana respectivă nu poseda permis de conducere auto pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge și conducerea unui vehicul fără permis de conducere , urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Toplița.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *