Noua Republică și-a desemnat candidatul pentru Camera Deputaților în Neamț

Filiala Județeană Neamț a Partidului Noua Republică (PNR) are conform protocolului Alianței România Dreaptă (ARD) dreptul de a primi un colegiu pentru Camera Deputaților. Candidatul PNR Neamț este Raluca Roibu și a obținut deja votul de încredere în Comitetul Executiv Național al PNR și îndeplinește condițiile comisiei de integritate a ARD. În acest moment se poartă discuții cu partenerii din alianță pentru identificarea colegiului unde va candida Raluca Roibu.

Conform protocului ARD, cele patru partide din componență își vor desemna candidați după regula 7-1-1-1. Președintele PNR Neamț, Ciprian Domnu, spune că: ”Deoarece în județul Neamț sînt numai opt colegii pentru Camera Deputaților, vom discuta cu partenerii noștri să vedem cum se va face distribuția lor. Intenția noastră este să insistăm ca Raluca Roibu să primească girul alianței prin atribuirea unui colegiu.”

Raluca Roibu este din Bicaz, are 40 de ani, mama unui băiat și este de profesie inginer. Nu a fost implicată în politică până în acest moment. ”În acest moment candidatura Ralucăi este doar o decizie politică locală. Noua Republică speră ca partenerii de alianță să respecte protocolul semnat la nivel național. Este momentul ca politici nemțeană să aducă și forțe proaspete în prim plan, după crezul și construcția PNR.”, completează Ciprian Domnu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy