Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Noul guvern a onorat prima promisiune. Au crescut pensiile

pensii-marite

Dintr-o postare recentă a șefului PSD Neamț, domnul Ionel Arsene, aflăm că deja s-a realizat mărirea pensiilor. Un bun început pentru noul guvern.

”PSD-ALDE și-au îndeplinit încă o promisiune făcută romanilor! Camera Deputaților a aprobat astăzi proiectul de lege prin care se elimina plata CASS, precum și a impozitului pe venit, pentru pensiile sub 2.000 de lei. Această măsura va conduce la creșterea pensiilor pentru peste un milion de romani. Dovedim astfel ca ne ținem de cuvânt și ca suntem demni de încrederea pe care romanii au investit-o în noi prin votul acordat pe 11 decembrie!”

Modifcarea a fost adoptată cu 207 pentru și 89 împotrivă, în Camera Deputaților, cameră decizională.
Miercuri, Comisia de buget – finanţe a Camerei Deputaţilor a decis scutirea pensionarilor de la plata contribuţiei asigurărilor sociale de sănătate şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei.
Membrii comisiei au aprobat, cu 17 voturi „pentru” şi şapte împotrivă, raportul cu amendamente în acest sens la proiectul de lege de modificare a Codului fiscal iniţiat de fostul senator Cristiana Anghel împreună cu mai mulţi parlamentari.
Acest proiect, adoptat în legislatura trecută de Senat, prevedea neimpozitarea tuturor pensiilor şi scutirea pensionarilor de la plata contribuţiei asigurărilor sociale de sănătate
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *