O femeie din Roman a decedat în cel mai liniștit loc, Casa Domnului…

Un moment de liniște și rugăciune s-a transformat într-un incident tragic în biserica Schitului Sfânta Maria Magdalena din Țibucani. O femeie a decedat sub privirile neputincioase ale soțului său și ale enoriașilor, creând o atmosferă de șoc și tristețe în rândul celor prezenți.

Evenimentul nefericit a avut loc în timpul unei slujbe religioase, când credincioșii se adunaseră pentru a participa la momentul de închinare. În mijlocul acestui act de spiritualitate, femeia a căzut în stare de inconștiență.

La data de 20 august a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați prin apel de urgență, de către un bărbat de 66 de ani, cu privire la faptul că soția sa a decedat.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani, din Roman.

Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.”, a declarat Insp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

Potrivit surselor noastre, femeia suferea de o boală incurabilă.

Drum lin către Ceruri… Sincere condoleanțe familiei…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy