Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O femeie şi copil său de doi ani, răniți după ce au căzut din tren

O femeie în vârstă de 26 de ani, din Sagna, şi fiul său minor au fost transportaţi ieri, 3 aprilie, la spital de un echipaj de pe ambulanță, după ce ar fi căzut din tren, la Roman.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că o femeie de 26 de ani, din Sagna, a urcat (pentru a conduce o rudă) în trenul care circula pe relația Bacău-Iași, împreună cu fiul minor de 2 ani. Trenul s-a pus în mișcare, moment în care a vrut să coboare, însă s-ar fi dezechilibrat, rezultând vătămarea corporală atât a femeii, cât și a minorului.”, a precizat  purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform unui comunicat emis de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț, copilul prezenta vărsături, era somnolent și avea fractură de bază occipitală.  Inițial, micuțul a fost transportat la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal Roman, însă cadrele medicale au decis transferul la Spitalul Clinic de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași. De asemenea, și mama copilului a ajuns la spital, fiind diagnosticată cu policontuzii și traumatisme la membrele superioare.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru vătămare corporală din culpă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *