Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O femeie și fiica sa au dispărut de acasă. Dacă le-aţi văzut, sunaţi la 112!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Gîrcina continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitei AMARIEI ELENA-ANTINEEA, de 25 ani, din Gârcina și a fiicei acesteia AMARIEI AMALIA-MARIA, în vârstă de un an.

La data de 18 martie 2019, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Gîrcina au fost sesizați de către un bărbat, de 51 de ani, din Gîrcina despre faptul că la data de 15 martie a.c., fiica sa AMARIEI ELENA-ANTINEEA, de 25 ani, a plecat de la domiciliu împreună cu nepoata sa AMARIEI AMALIA-MARIA, în vârstă de un an, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, 60 kg, păr castaniu lung drept, ochi căprui.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localității Gârcina și a municipiului Piatra Neamț în vederea depistării acestora.

Oricare persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 !

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *