Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O lucrare amplă în infrastructura rutieră nemțeană se apropie de final

O lucrare amplă în infrastructura rutieră nemțeană se apropie de final, transmite președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Suntem pe ultima sută de metri cu realizarea modernizării drumului județean DJ 207D, situat pe teritoriul comunelor Sagna și Gâdinți.”, precizează Ionel Arsene.

Cu finanțare prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală) s-a turnat asfalt pe o lungime de peste 5 km, s-au realizat șanțuri betonate pe 6.000 de metri liniari și un dren pe 340 de metri. Valoarea totală a lucrării este de 16,539 milioane lei.

🆕FAPTE, NU VORBE!🔴O lucrare amplă în infrastructura rutieră nemțeană se apropie de final!🛣Suntem pe ultima sută de metri cu realizarea modernizării drumului județean DJ 207D, situat pe teritoriul comunelor #Sagna și #Gâdinți. 🚧Cu finanțare prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală) s-a turnat asfalt pe o lungime de peste 5⃣ km, s-au realizat șanțuri betonate pe 6.000 de metri liniari și un dren pe 340 de metri. 🔴Valoarea totală a lucrării este de 16,539 milioane lei. Sunt foarte mulțumit că redăm circulație rutiere un segment de drum care a fost închis o lungă perioadă, din cauza calamităților naturale care s-au înregistrat în zonă. ↪Modernizarea acestui drum fusese promisă încă de pe vremea #comuniștilor, însă nimeni nu l-a făcut‼✅Mi-am mai onorat o promisiune luată în fața nemțenilor în privința modernizării drumurilor din județ! De data aceasta este vorba despre o promisiune pe care o făcusem către oamenii din Sagna și Gâdinți, care aveau mare nevoie de o infrastructură rutieră pusă la punct!#promisiunirespectate#neținemdecuvânt#construimîmpreună

Gepostet von Ionel Arsene am Dienstag, 11. August 2020

Sunt foarte mulțumit că redăm circulație rutiere un segment de drum care a fost închis o lungă perioadă, din cauza calamităților naturale care s-au înregistrat în zonă. Modernizarea acestui drum fusese promisă încă de pe vremea comuniștilor, însă nimeni nu l-a făcut. Mi-am mai onorat o promisiune luată în fața nemțenilor în privința modernizării drumurilor din județ! De data aceasta este vorba despre o promisiune pe care o făcusem către oamenii din Sagna și Gâdinți, care aveau mare nevoie de o infrastructură rutieră pusă la punct!”, a conchis președintele Consiliului Județean Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *