Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Oana Bulai are soluția pentru producătorii care stau în frig: „Să folosim căsuțele de la Târgul de Crăciun, că au încălzire!”

 

Oana Bulai, candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților, ar putea deveni o adevărată „Crăciuniță” pentru producătorii din Roman! Ea vine cu o idee la care nu s-a gândit nimeni până acum: producătorii locali din Piața Smirodava să aibă la dispoziție cele 20 de căsuțe pe care Primăria Roman le are de la Târgul de Crăciun și care stau goale într-un depozit. Vestea bună este că au și încălzire, astfel încât fermierii și comercianții nu ar mai sta, ca acum, sub cerul liber.

Bulai face apel la primarul Leonard Achiriloaie să instaleze căsuțele și să se asigure că vor fi racordate la rețeaua de curent electric.

Mulți romașcani m-au sunat și mi-au trimis mesaje în ultimele zile spunându-mi că vor soluții, vor implicare. Pe scurt, vor fapte, nu vorbe. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și încurajări!

De aceea, vreau să vă anunț că am o soluție pentru producătorii din piața Smirodava: în loc să stea în frig, propun să folosim căsuțele pe care Primăria Roman le are de la Târgul de Crăciun. Au încălzire și cred că sunt foarte bune pentru situația în care sunt acum cei care vând. Sunt 20 de astfel de căsuțe. Dată fiind pandemia, nu cred că se pune problema vreunui Târg de Crăciun în acest an. Să fim sănătoși e cel mai important. Ne vom bucura împreună după ce trecem de acest necaz.

Fac un apel la primarul Leonard Achiriloaei să monteze căsuțele la Smirodava și să dea dispoziție să fie legate la curentul electric. Și chiar dacă mă repet, haideți să susținem cu toții producătorii locali pentru că noi suntem singura lor șansă de supraviețuire.

Vă mulțumesc încă o dată pentru mesajele voastre! Și am să vă mai spun ceva: este exact genul de politică pe care o facem noi, cei de la PSD – soluții și fapte pentru oameni. Cred că românii s-au săturat de propagandă și dezbinare!”, a scris Oana Bulai pe pagina ei de Facebook.

Poate că această idee ar putea fi preluată și de primarul din Piatra Neamț. Nu este acum momentul pentru orgolii politice!

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *