Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Oana Bulai: „Așa-zișii progresiști de azi ai USR preferă selfie-urile în loc de credință”

Oana Bulai, candidatul PSD Neamț la alegerile parlamentare, a reacționat dur față de refuzul mai multor aleși locali al USR de a jura cu mâna pe Biblie. În opinia ei, nu te poți recomanda doar ca funcționar, ci ai nevoie de repere morale și spirituale.

-Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal rațional și vorbitor, care vine de nicăieri și merge spre nicăieri. Și el rămâne așa chiar dacă este laureat al premiului Nobel sau măturător-.

Asta spunea Petre Țuțea și asta le-ar fi spus și azi celor de la USR care au refuzat să depună jurământul cu mâna pe Biblie.

Așa-zișii progresiști de azi ai USR preferă selfie-urile în loc de credință. Este de neacceptat, pentru mine, ca nemțeancă ce am crescut înconjurată de cele mai frumoase mănăstiri din România și ca român! Știu că fără Dumnezeu suntem doar niște boțuri de țărână! Și mai știu că mulți români, înăuntrul lor, gândesc ca mine. Pentru că nu ai cum să te recomanzi DOAR ca un funcționar, fără repere morale și fără nimic spiritual. La urma urmei, oricât de fundamentală este, și Constituția se poate schimba. Biblia nu. A boicota Biblia este ca și cum ți-ai boicota mama și bunicii.

-Omul, dacă nu are în substanța lui ideea nemuririi si mântuirii, nu e liber. Seamănă cu berbecul, cu capra, cu oaia…-,” a scris Oana Bulai pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *