Oana Bulai: „Veste importantă pentru români! Guvernul a reușit să reducă suma reținută țării noastre în această tranșă de finanțare”

O veste deosebit de importantă pentru români a fost transmisă de către Deputatul PSD, Oana Bulai: Comisia Europeană a aprobat cererea de plată numărul 2 din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Această aprobare reprezintă o mare realizare pentru noul Guvern sub conducerea premierului Marcel Ciolacu. România va primi o sumă considerabilă de aproximativ 2,8 miliarde de euro în urma acestei cereri de plată.

Datorită eforturilor susținute ale ministrului investițiilor și fondurilor europene în ultimele zile, Guvernul a reușit să reducă semnificativ suma reținută țării noastre în această tranșă de finanțare, de la 150 de milioane de euro la doar 50 de milioane de euro.

Următoarea prioritate a Guvernului condus de PSD va fi reprezentată de cererea de plată numărul 3, pentru care se vor depune toate eforturile necesare în vederea obținerii fondurilor europene necesare pentru dezvoltarea țării noastre. Această etapă este crucială pentru implementarea proiectelor și inițiativelor menite să contribuie la dezvoltarea economică și socială a României.

Cererea de plată numărul 2 din PNRR a fost aprobată de Comisia Europeană. Este o reușită importantă pentru noul Guvern condus de premierul Marcel Ciolacu. România va încasa aproape 2,8 miliarde de euro din această cerere de plată.

Datorită eforturilor depuse de ministrul investițiilor și fondurilor europene în ultimele zile, Guvernul a reușit să reducă suma reținută țării noastre din această tranșă de la 150 de milioane de euro la doar 50 de milioane de euro.

Urmează cererea de plată numărul 3, care devine de acum prioritatea Guvernului condus de PSD.”, a transmis Oana Bulai, Deputat PSD de Neamț

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy