Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Olimpiada națională de științe socio-umane: Simona-Ionela Miron, de la CNVR, mențiune la disciplina Psihologie

În perioada 22-26 aprilie 2019 s-a desfășurat, la Brașov, etapa națională a Olimpiadei  de științe socio-umane (Filozofie, Economie, Sociologie, Psihologie, Logică, argumentare și comunicare,  Cultură civică și Educație civică), eveniment ce a reunit elevi din cele 41 de județe ale țării și din capitală.

Județul Neamț a participat cu un lot format din 12 elevi din clasele VIII-XII. Elevii au fost însoțiți de domnișoara profesoară Georgiana-Alexandra Poenaru, de la Colegiul Național „Roman Vodă”, Roman.

În urma evaluării lucrărilor, elevii nemțeni au obținut 3 mențiuni MEN, după cum urmează:

  • Maria-Miruna Burlacu și Brândușa-Ioana Andronache (clasa a VIII-a), de la Liceul Tehnologic „Gh. Ruset Roznovanu”, Roznov, prof. coordonator Adrian Hizan, disciplina Cultura civică.
  • Simona-Ionela Miron (clasa a XII-a) de la Colegiul Național „Roman Vodă”, Roman, prof. Maria Lozincă, disciplina Psihologie.
  • Ioana Ailenei (clasa a XII-a) de la Liceul „Carol I” Bicaz, prof. George Lazăr, disciplina Logică, argumentare și comunicare.

Felicitări tuturor elevilor și cadrelor didactice pentru rezultatele obținute și mult succes mai departe! Adresăm mulțumiri și organizatorilor Olimpiadei naționale de științe socio-umane, ISJ Brașov, pentru buna organizare. ”, a transmis prof. Ioan-Romeo Roman, inspector școlar discipline socio- umane.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *