Oprea Gheorghe, candidatul care vrea să introducă ”haiducia” în administrația romașcană. BRAVO!

La Roman a apărut un candidat, Oprea Gheorghe, care vrea să ajungă primar și propune un lucru pe cât de inedit, pe atât de corect și în beneficiul cetățenilor.
Plecat de jos, mai precis de la casa de copii, și ajungând prin forțe proprii până la statutul de finanțist la ANAF, romașcanul Oprea vrea să schimbe tot sistemul, adică să concentreze toate investițiile în zonele din Roman unde oamenii au cele mai mici salarii și pensii.oprea-gabriel
Prin această ”haiducie” administrativă, candidatul social democraților vrea să schimbe ordinea în care se fac investițiile, adică tot ce se face: asfaltări, anvelopări, reabilitări de școli, aducțiuni de apă, gaz etc., să se înceapă din zonele unde oamenii au cele mai mici salarii și pensii, iar zonele unde stau șmecherii cu vile și cu bani să fie lăsate mai la urmă, cum la urmă să fie lăsate și zonele pline de puturoși care trăiesc din ajutoarele sociale și nu vor sa muncească.
Nu știu ce părere au alții, dar mie personal îmi place foarte mult acest concept de ”haiducie” prin care cineva vrea să ia de la gura bogaților și să dea oamenilor care au salarii și pensii mici, adică invers de cum fac politicienii actuali care iau de la săraci și dau la bogați.
Aș vrea să văd un asemenea primar la Roman, un oraș în care ”boierii” și ”șmecherii” care fură și trăiesc doar din banii munciți de romașcani ofensează în fiecare zi prin palatele pe care și le construiesc și îi sfidează pe toți de la volanul mașinilor de lux. Cineva ar trebui să le dea o palmă peste bot acestor parveniți din Roman, orașul unde o mână de oameni trăiesc regește, în timp ce restul populației abia trece de la o zi la alta.
Asta înseamnă un om care nu a uitat că a plecat de jos și știe din propria experiență ce înseamnă să o duci greu. Astfel de oameni ar trebui să facă politică în România, nu tot felul de scursuri care ori au fost comuniști, ori au făcut parte din grupuri de politicieni infractori care distrus țara asta de la un capăt la altul.
Bravo, domnule Oprea! Pentru treaba asta cu ”haiducia”, chiar nu mai contează de la ce partid sunteți.

I.R.

PS: Vom urmări îndeaproape evoluția acestui candidat care va avea mari probleme în a se promova la Roman unde majoritatea ziarelor și televiziunilor sunt la mâna actualului primar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy