Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Orașul Roman, în plin proces de reparații și înfrumusețări

Odată cu venirea primăverii, orașul Roman a intrat într-un proces de reparații și înfrumusețări.
După ce au fost plantați mai mulți arbori pe aliniamentele stradale și mii de flori în alveolele din oraș, s-a trecut  la văruirea copacilor, pentru a-i proteja, dar și la văruirea stâlpilor de iluminat.

„Treptat, încheiem și reparațiile la fântânile din oraș, pe care le repornim odată ce se încheie revizia acestora. Vremea ce se face din ce în ce mai frumoasă ne invită și la o plimbare în Parc, acolo unde, în aceste zile, finalizăm reparațiile la lac și îl vom umple cu apă, astfel încât, lebedele și rățuștele să se bucure de natură, iar noi să ne putem plimba cu hidrobicicletele sau cu barca. Și la Complexul Sportiv și de Agrement Moldova se fac ultimele retușuri, astfel încât de vinerea viitoare, de pe 19 aprilie, să fie funcțională zona de picnic și să ne putem bucura, împreună cu cei dragi, de un grătar în aer liber.
Mă bucur să văd că și în unele asociații de proprietari, dar și în zona de case, fiecare se implică și ajută, după posibilități, pentru a aduce un plus de frumusețe comunității în care locuim și vă felicit pe toți cei care apreciați aceste eforturi și ocrotiți munca celor din jur.”,
a precizat primarul Lucian Micu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *