Oricine are de gând să voteze vreodată PNL la Neamț trebuie să citească neapărat acest comunicat de presă al PNL Neamț

PNL Neamț a emis un comunicat de presă care definește perfect punctul de maximă obrăznicie și aroganță la care a ajuns acest partid în județul Neamț. Este foarte important ca fiecare om care ar avea vreodată intenția să dea votul acestei echipe a PNL Neamț să citească cu mare atenție comunicatul de presă emis de PNL Neamț și să tragă singur concluziile.

După ce au blocat o mare investiție și terminarea unuia dintre cele mai importante drumuri din Neamț, Bicaz – Poiana Largului, doar pentru că îl făcea alt partid, au hăituit constructori nevinovați, cum au ajuns la guvernare au blocat banii de investiții pentru Neamț, au blocat banii pentru primăriile din Neamț, au blocat construcția unui nou spital în Neamț și au blocat absolut tot ce puteau bloca ca investiție și dezvoltare în Neamț, acum cei de la PNL Neamț fac scandal pentru că niște lucrări de reparație la podul de la intrarea în Roman merg prea încet.

Trebuie neapărat să vedeți cât de aroganți și agresivi sunt cei de la PNL cerând demisii pentru că cineva face o lucrare prea încet în condițiile în care ei, cei de la PNL, doar au blocat lucrări și nu au făcut nimic. Ceartă pe alții că fac prea încet în timp ce ei nu fac nimic și nici pe alții nu lasă să facă.

Dacă ești simpatizant PNL, citește comunicatul lor de mai jos în care critică pe alții că fac prea încet și după aceea gândește-te singur dacă poți să dai un exemplu de ceva făcut de PNL la Neamț. Un drum, o punte, 100 metri de țeavă de apă, de gaz, o fântână, un șanț, orice. Dacă din toate lucrurile, infrastructura și schimbările în bine pe care le vezi în județul Neamț nu găsești nimic făcut de PNL Neamț, trage singur concluzia.

Comunicat de presa PNL Neamț: 
”Solicităm demiterea șefului DRDP Iași, pentru întârzierea nejustificată a lucrărilor de la podul Horia”
Șefii PSD Neamț, Ionel Arsene, Adrian Niță și Daniel Harpa sunt obligați să acționeze urgent și să ia toate măsurile pentru demiterea șefului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Mugurel Laicu, instalat în această funcție cu sprijinul lor. Dacă nu o vor face, înseamnă că sunt complici la bătaia de joc care persistă de o bună perioadă la Roman, de când au început lucrările la podul de la Horia.
Deloc complexe, aceste lucrări puteau fi executate în lunile iunie, iulie, septembrie sau chiar octombrie, nicidecum acum, în luna august, când foarte mulți romașcani și locuitori din Zona Metropolitană Roman s-au întors acasă. Chiar și în aceste condiții, la podul de la Horia se lucrează anevoios, în ritm de melc, cu câte doi, trei muncitori. O soluție simplă ar fi fost organizarea lucrărilor în timpul nopții, atunci când valorile de trafic sunt mult scăzute. Din nefericire, nu se întâmplă acest lucru, aspect  care demonstrează disprețul fățiș al directorului DRDP Iași și al PSD Neamț față de romașcani.
Și mai jignitor este faptul că, așa după cum recunoaște într-o postare pe o rețea de socializare Mugurel Laicu.s-a aflat zilele trecute în județul Neamț, unde altfel decât la baronașul PSD, Daniel Harpa, la Tg. Neamț, însoțit de prefectul marionetă, Adrian Niță. Ulterior, excursia a continuat la Girov și Poiana Largului, pentru poze și relaxare. Considerăm că dacă tot s-a aflat în județul Neamț, avea datoria să vină să vadă cum se lucrează la podul de la Horia și să ia măsuri pentru urgentarea lucrărilor. Cum nu s-a deplasat la Roman, considerăm că această atitudine demonstrează slugărnicie față de șefii PSD Neamț cărora nu le pasă de romașcani.
În concluzie, această bătaie de joc trebuie să ia sfârșit, iar lucrările finalizate cât mai rapid. Un prim pas  este demiterea lui Mugurel Laiș, incompetentul director al DRDP Iași, după care ar trebui să urmeze scuze publice din partea lui Ionel Arsene, Daniel Harpa și Adrian Niță adresate romașcanilor și celor din împrejurimi.
George Lazăr, președinte PNL Neamț, Laurențiu Leoreanu, deputat PNL, Eugen Țapu-Nazare, senator PNL

Foto PNL Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy